Švédske horké tinktúra
Švédske horké tinktúra:
V minulosti naši predkovia používali na liečenie a prevenciu:
- univerzum.
O ďalších účinkoch vzhľadom na legislatívu EÚ nie je možné podať viac informácií.
Podrobný popis
Dávkovanie:
- Pred dávkovaním pretrepať obsah!
- Vnútorne, 1-3x denne, 15-20 kvapiek, do vlažnej vody a vypiť, alebo zapiť vlažnou vodou max. 2 dcl.
- Nepodávať tehotným ženám a deťom do 3 rokov!
- Deti od 3 do 6 rokov polovičná dávka.
Všeobecné doporučenia pre všetky jednodruhové tinktúry:
- Pri akútnych stavoch úžívať podľa dávkovania až do zlepšenia stavu, potom ako pri prevencii.
- Pri prevencii užívať podľa dávkovania 21-31 dní s nasledujúcou prestávkou 14-21dní.
- Neužívať spolu s farmákami (liekmi)!
- Vždy nechať prestávku min. 30 minút medzi medzi farmákami a tinktúrami.
Zloženie:
- Zmes bylín palina, myrha, šafran, prírodný gáfor, kurkuma, manna, koreň krasovlasu, angelika, sladké drievko, orechové škrupiny, theriak (zmes: šalvia, koreň angeliky, zázvor, škorica, muškátový orech, klinčeky, med) podľa Maria Treben,
- lieh ovocný.
Jedinečné pomerové zloženie podľa originálneho receptu Maria Treben, na maximalizáciu požadovaného účinku.
Produkt svojim zložením je vhodný aj pre vegetariánov a vegánov.
Neobsahuje žiadne umelé prísady, konzervačné látky, GMO, ani zvyšky pesticídov alebo hnojív.
Skladovanie:
- teplota od 8 do 25 stupňov Celsia,
- v suchu, mimo priameho svetla.
- Uchovávať mimo dosahu detí!
Balenie:
- v jednorázovom sklenenom obale, uzavreté uzáverom s neporušeným poistným krúžkom.
Minimálna doba spotreby 2 roky, dávkovanie a zloženie je uvedené na zadnej etikete.
Bylinný produkt nie je náhrada pestrej stravy.
Krajina pôvodu SR.
100% prírodný, bylinný produkt.
Švédske horké:
Originálne švédske bylinky podľa Márie Treben. Bylinná zmes pochádza od švédskeho lekára Dr. Samsta, ktorý sa dožil 104 rokov a zomrel na úraz pri páde z koňa. Po lekárovej smrti sa táto bylinná zmes nachádzala v spisoch, ktoré po sebe zanechal. Maria Treben, známa bylinkárka, vyrobila z tejto zmesi slávne „Švédske horké“.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.